اخذ گواهینامه ایزو ISO فوری و ارزان

گواهینامه ایزو 9001 | نحوه دریافت گوهینامه ایزو 9001

مراجع ثبت و صدور ISO 9001
5/5 - (1023 امتیاز)

گواهینامه ایزو 9001 | نحوه دریافت گواهینامه ایزو 9001

ISO 9001:2015 گواهینامه ایزو 9001 یک استاندارد بین المللی است که به سیستم های مدیریت کیفیت (QMS) اختصاص داده شده است. این چارچوب چارچوبی برای بهبود کیفیت است. واژگانی از درک را برای هر سازمانی که به دنبال ارائه محصولات و خدماتی است که به طور مداوم نیازها و انتظارات مشتریان و سایر طرف های ذینفع مرتبط را به کارآمدترین شکل ممکن برآورده می کند، ترسیم می کند. فرآیندها، منابع، دارایی ها و ارزش های فرهنگی که از هدف رضایت مشتری و کارایی سازمان حمایت می کنند. اولین بار در سال 1987 منتشر شد، آخرین تکرار (ISO 9001:2015  ) جایگزین ISO 9001:2008 شد.

اهداف ایزو 9001

ISO 9001:2015 تعیین نمی کند که اهداف یک سازمان باید چه باشد یا چگونه به آنها دست یابد. به عبارت دیگر، به کسی نمی گوید که چگونه کسب و کار خود را اداره کند. این یک استاندارد منعطف است که به هر سازمانی اجازه می دهد تا برای خود تعریف کند که اهداف و پایبندی به استاندارد باید چه باشد. ISO 9001:2015 اصول راهبری را تعریف می کند که می تواند برای ایجاد کارایی با همسوسازی و ساده سازی فرآیندها در سراسر سازمان، در تلاش برای کاهش هزینه ها، ایجاد فرصت های جدید، برآورده کردن الزامات نظارتی و کمک به سازمان ها برای گسترش به بازارهای جدید که در آن مشتریان استفاده می شود، استفاده شود.

ایزو 9001 سیستم مدیریت کیفیت

درخواست گواهینامه ایزو 9001 (که آخرین مورد به طور فزاینده ای برای مشاغلی که در یا با بخش دولتی کار می کنند یا به عنوان تامین کننده در سناریوهای OEM (سازنده تجهیزات اصلی) خودرو یا خصوصی خدمت می کنند، حیاتی است.

ISO گواهینامه های ISO 9001:2015 را انجام نمی دهد. در عوض، سازمان‌ها یک نهاد صدور گواهینامه مستقل را برای ممیزی اجرای QMS خود بر اساس الزامات ISO درگیر می‌کنند. سازمان ها با هر اندازه ای می توانند این استاندارد را تأیید کنند، از جمله سازمان های کوچکتر که منابع کیفیت اختصاصی ندارند.

چرا نسخه جدید ایزو 9001؟

ISO به طور منظم همه استانداردها را بررسی می کند تا اطمینان حاصل کند که آنها به روز هستند و همچنان با نیازهای سازمان ها در سراسر جهان مرتبط هستند. آخرین بازنگری عمده گواهینامه ایزو 9001 در سال 2008 بود. در حالی که ممکن است مدت زیادی پیش به نظر نرسد، افزایش چشمگیر در دسترس بودن فناوری، محصولات و خدمات برای مصرف کنندگان، و همچنین اندازه و پیچیدگی عرضه جهانی. زنجیره، به این معنی است که ISO برای ایجاد 9001 نیاز به چندین الزام جدید دارد. تقاضاهای مشتریان در مورد محصولات و خدمات و تأثیر بر شهرت برند آن دسته از شرکت هایی که می توانند آنها را برآورده کنند، هر روز رشد می کنند و ISO 9001 برای برآورده کردن این انتظارات افزایش یافته مورد نیاز است.

تاریخچه ایزو 9001

ISO 9001:2015 در سپتامبر 2015 منتشر شد و در حال حاضر گسترده ترین استاندارد در تاریخ استانداردها است. برای کمک به بیش از 1 میلیون شرکتی که گواهینامه ISO 9001:2008 را دریافت کرده اند، به سمت استاندارد جدید حرکت کنند، ایزو یک دوره انتقال سه ساله را تعیین کرده است که طی آن گواهینامه ISO 9001:2008 معتبر خواهد بود. این انتقال در سپتامبر 2018 منقضی می‌شود. توجه به این نکته ضروری است که پس از سال 2018، آن دسته از شرکت‌هایی که گواهینامه ISO 9001:2008 را دریافت کرده‌اند و گواهینامه ISO 9001:2015 را دریافت نکرده‌اند، گواهینامه ISO 9001 خود را تا زمانی که مجدداً به استاندارد جدید گواهی ندهند، از دست خواهند داد.

ایزو ISO چیست؟

بسیاری از مردم اصطلاح “استاندارد ISO” را شنیده اند و تعجب کرده اند که ISO چیست و چگونه به نگهبان استانداردسازی تبدیل شده است. ISO (از یونانی isos به معنی «برابر») «سازمان بین‌المللی استانداردسازی» یک سازمان غیردولتی مستقر در ژنو، سوئیس است. این برنامه به توسعه استانداردهای داوطلبانه اختصاص دارد که ایمنی و کیفیت محصول را تضمین می کند و در عین حال نوآوری را در بازار جهانی تشویق می کند. تاریخ ISO از سال 1947، پس از نشستی در موسسه مهندسین عمران در لندن که در آن نمایندگان 25 کشور برای هماهنگ کردن استانداردهای بین المللی برای تولید صنعتی گرد هم آمدند.

اهمیت ایزو ISO

ماموریت اساسی ISO ارائه مشخصات، شرایط، استانداردها و واحدهای اندازه گیری مشترک به سازمان ها در سراسر جهان است. ISO گواهی یا ارزیابی انطباق ارائه نمی دهد. در عوض، تجارت جهانی و نوآوری را تسهیل می کند تا به هر سازمان در هر بخش از سراسر جهان اجازه دهد زبان مشترک و انتظارات مشترکی برای همه چیز از فناوری و تولید گرفته تا ایمنی مواد غذایی، مراقبت های بهداشتی و کشاورزی داشته باشد.

استانداردهای ایزو به نفع سازمان‌ها در سطوح محیطی، اقتصادی و اجتماعی است و به کشورهای در حال توسعه کمک می‌کند تا اهداف توسعه پایدار سازمان ملل را از طریق برنامه اقدام ISO برای کشورهای در حال توسعه، برنامه‌ای که دوره‌های فنی را برای کمک به کشورهای در حال توسعه در دستیابی به استانداردهای بین‌المللی فراهم می‌کند، برآورده کنند. ایزو از اولین استاندارد منتشر شده خود در سال 1951 بیش از 22000 استاندارد را منتشر کرده است.

ماموریت ایزو در سازمان چیست؟

ماموریت کلی ISO بر اساس ابتکارات اصلی زیر برای اعضای خود ساخته شده است:

تقویت پیوند بین استانداردسازی و خط مشی عمومی با ارائه رهبری فکری و ارتقاء آگاهی از بهترین شیوه ها.

شناسایی و ایجاد راهبردهای استانداردسازی ملی با بکارگیری بهترین شیوه ها.

حصول اطمینان از عملکرد کارآمد سازمان های خود در حین مدیریت مالی

پایداری و ریسک

حصول اطمینان از مشارکت و همکاری با ذینفعان کلیدی در تمامی پروژه های استانداردسازی.

افزایش پایبندی به شیوه های استانداردسازی خوب (GSP) در بین کارشناسان استاندارد در هر سازمان ملی و ارزیابی همه فرآیندها برای تعیین همسویی آنها با توافقنامه موانع فنی تجارت (TBT) سازمان تجارت جهانی (WTO).

سازمان ISO

ISO متشکل از 161 نهاد استاندارد از سراسر جهان با 776 کمیته فنی و کمیته فرعی است. مجمع عمومی سالانه مرجع کلی برای افسران اصلی، کمیته‌های توسعه، هیئت مدیره فنی، و کمیته‌ها و کمیته‌های فرعی دیگر است. سازمان ISO با همکاری کمیسیون بین المللی الکتروتکنیکی (IEC) و اتحادیه بین المللی مخابرات (ITU) تشکیل شد. به عنوان بخشی از همکاری استانداردهای جهانی (WSC) و با سازمان تجارت جهانی برای استفاده از استانداردهای بین المللی برای کاهش موانع تجاری همکاری می کند. ISO با بیش از 700 سازمان بین المللی، منطقه ای و ملی همکاری می کند. این سازمان مطالب آموزشی را در اختیار مؤسسات آموزشی در سراسر جهان از سطوح ابتدایی تا دانشگاه قرار می دهد.

کمیته فنی ایزو

کمیته های فنی ISO استراتژی ایجاد استانداردها را مطابق با نیازهای بازارهای خاص تعیین می کنند. سپس کمیته فنی پیش نویس اولیه را ایجاد می کند و سپس آن را برای نظرات، بحث و بازبینی با سایر اعضا به اشتراک می گذارد. توسعه یک استاندارد جدید از پیشنهاد تا انتشار معمولاً حدود سه سال طول می‌کشد و از اصول کلیدی زیر پیروی می‌کند:

ISO استانداردهایی را در پاسخ به درخواست‌های ذینفعان صنعت یا برای برآورده کردن خواسته‌های واضح بازار توسعه می‌دهد.

ایزو استانداردهایی را بر اساس نظرات کارشناسان بین المللی توسعه می دهد. سپس کمیته فنی محدوده و محتوای استانداردها را تعیین می کند.

ISO استانداردها را بر اساس فرآیندهایی خاص توسعه می دهد. فرآیندهایی که شامل چندین ذینفع از جمله انجمن های مصرف کننده، دانشگاهیان، سازمان های غیردولتی و بخش عمومی است.

ایزو استانداردهایی را بر اساس اجماع ایجاد می کند و تمام بازخوردها و درخواست های تجدید نظر را در نظر می گیرد.

ISO 9001:2015 چیست و چه تفاوتی با ISO 9001:2008 دارد؟

ISO 9001:2015استاندارد و استانداردهای مدیریت مکمل آن بر اساس هفت اصل کیفیت زیر است.

این اصول مبنای استراتژیک کلیه تصمیمات مربوط به مدیریت کیفیت در سازمان هستند. همین اصول در تمامی جنبه های زبان ISO 9001:2015 گنجانده شده اند. هر سازمانی در مراحل مختلف توسعه خود، هر اصل را به روشی متفاوت اولویت بندی می کند.

ISO 9001:2015 شامل زیرمجموعه ای از عناصر تاکتیکی است که مکمل اصول استراتژیک ارائه شده در بالا است.

عناصر ایزو 9001

این پنج عنصر که نشان دهنده پیشرفت قابل توجهی در ISO 9001:2008 هستند، عبارتند از:

چرخه Plan-Do-Check-Act

تفکر مبتنی بر ریسک

مشارکت رهبری

ساختار یکپارچه و

الزامات مستندسازی روشن

این عناصر مکمل یکدیگر هستند و به شدت در ساختار ISO 9001:2015 ادغام شده اند. به این ترتیب، بحث در مورد آنها جدا از یکدیگر تا حدودی مصنوعی است. همچنین خطر ارائه نادرست کیفیت ارگانیک استاندارد را به همراه دارد. برای تطبیق با این موضوع، به پس‌زمینه مختصری از هر عنصر نگاه می‌کنیم. ساختار را در قالب جدول خلاصه می‌کنیم. تا یکپارچگی کلی آنها را برجسته کنیم.

مطالب مهم دیگر مرتبط با این مقاله

دریافت گواهینامه ایزو ISO

اخذ گواهینامه ایزو

گواهینامه ایزو – ۷۹۱۶۵-۰۲۱  اخذ ایزو – گرفتن ایزو – دریافت ایزو

مطالب مهمی که متقاضیان بدنبال آن هستند.

مطالب فنی و کاربردی مورد نیاز کارشناسان و علاقمندان به ایزو ISO

One Response

  1. مراحل دریافت گواهینامه ایزو ۹۰۰۱ چگونه هست چه مدارکی از مجموعه را باید ارائه دهیم. همچنین اگر لطف کنید لیست مراجع ثبت و صدور گواهینامه ایزو که باهاش کار میکنید را همراه قیمت ارسال کنید ممنون میشم. بعد از تصمیم نهایی با مرکز سیستم کاران تماس خواهم گرفت .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینکهای مفید و مرتبط