رتبه مخابرات
رتبه مخابرات در زمینه رشته های ارتباطات و مخابرات و فناوری اطلاعات قرار دارد. سازمانهای مربوطه بابت اینکه بتوانند در این زمینه از درجه رتبه بهتری برخوردار گردند باید در زمینه فناوری از آگاهی لازم برخوردار بوده باشند. گرید مخابرات از عدد 1 تاعدد 5 میباشد که سازمانهای درگیر کشور بر اساس میزان کارکردهای خاص خود میتوانند رتبه مربوطه شرکت خود را بدست اورند.
رشته های مرتبط با مخابرات
رتبه مخابرات و پیمانکارانی که در یکی ازرشته های ارتباطات و فناوری اطلاعات شامل رشته های مخابرات صوتی و تصویری و اطلاعات، ساخت ایستگاههای اصلی انتقالدهنده یا گیرنده اطلاعات مشغول هستند. همچنین توزیع کننده، شبکههای زیر ساختی و خدماتی شامل پستی، مخابراتی، شبکه های انتقال سیمی، بیسیم، رادیو، تلویزیون و شبکه ماهواره، اینترنت و همانند آن فعالیت دارند. میتوانند جهت دریافت رتبه ارتباطات و فناوری اطلاعات اقدام کرده و رتبه متناسب با فعالیتهای خود را دریافت میکنند.
شرایط صدور رتبه مخابرات
رتبه مخابرات و ارگانهای صادر کننده رتبه مخابرات بعد از استعلام توان مالی و کیفیت شرکت و سوابق مربوطه تصمیم میگیرند که ارگان متقاضی صلاحیت کار کردن در زمینه های مربوطه را دارا میباشد یا نه؟ در صورت عدم قبولی نواقصات و نارساییها نهاد را به مدیر شرکت بازگو میکنند. از سازمان میخواهند که با مدیریت این موارد با مدارک لازمه دوباره اقدام به دریافت رتبه مخابرات کنند. توصیه میشود که سازمانها همیشه از افرادی در شرکت خود استفاده کنند که دارای مدرک کارشناسی در یکی از انواع رشته های مربوطه بوده باشند. تا بخوبی بتوانند انتظارات مشتریان و کارفرمایان خود را جبران کنند. در غیر اینصورت شرکت و یا مرکز مربوطه باید برای پرسنل خود کلاسهای اموزشی تدارک ببیند. تا حدودی کارکنان خود را در زمینه مخابرات و رتبه مربوطه ش توجیه نماید.
مشاوره اخذ رتبه انفورماتیک
رتبه مخابرات و سازمانهای متقاضی در این زمینه از مشاوران موجود نیز میتوانند مشاوره بگیرند و در کسب رتبه سازمان موفق عمل کنند. مرکز سیستم کاران این اطلاعات را به مراجعه کنندگان خود بصورت رایگان ارائه میدهند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص رتبه انفورماتیک ، بر روی مقاله راهنمای دریافت رتبه یا گرید انفورماتیک کلیک نمایید.
الزامات اخذ رتبه انفورماتیک
مراکزی که بابت همین رتبه تلاش میکنند باید به اینصورت عمل کنند. باید دو سوم کارکنان شرکت دارای مدرک کارشناسی باشند تا بتوانند به مراحل دیگر برسند. مرحله بعدی در این زمینه سابقه کاری پرسنل هست و این مورد نیز بخوبی مورد بررسی و ارزیابی قرار میگیرد. سابقه بیمه مدیران و پرسنل نیز برای هر نفر باید سه سال باشد. در مجموع باید 6 سال باشد تا در روند دریافت رتبه بابت ارگان متقاضی مشکلی بوجود نیاید. این موارد برای نهادها وجود دارد یعنی تمامی مراکز خواهان باید با این شرایط اقدام به دریافت استاندارد کنند.
البته این موارد برای اعضای مهم شرکت لازم میباشد و برای افراد دیگر سابقه بیمه مهم نیست و تنها باید مدیران با این شرایط وارد مراکز مربوطه شوند. مدیران استخدامی نیز بصورت تمام وقت در شرکت کار کنند و حق ندارند در سازمانهای دیگر در بیرون ازنهاد مشغول بکار باشند. این موارد در رابطه با الزامات مدیران بجهت تمامی استانداردهای جهانی میباشد که باید رعایت لازم صورت گیرد. کارفرمایان بعد از بررسی کردن این موارد بهمراه مدارک موجود صلاحیت نهاد را تایید و رتبه را صادر میکنند. مرکز مورد نظر برای بالا بردن رتبه مربوطه خودتلاش میکند تا میزان قابلیتها و ظرفیت خود را افزایش دهند.
ممیزی شرکتها برای اخذ رتبه انفورماتیک
رتبه مخابرات و کارفرمایان در چند مرحله سازمانهای متقاضی را در کشور بررسی میکنند که این مراحل شامل ارزیابی سازمان مربوطه یکی از این مواردست. مرحله بعدی در این راستا تجربه و رزومه کاری ارگان میباشد. این مورد نیز بخوبی بررسی و ارزیابی میگردد. و سازمان خواهان بایستی از این موارد نیز بخوبی اگاه باشد. در این فرایندها مشکلی نداشته باشد.
مرحله بعدی جهت دریافت رتبه مربوطه میزان نقدینگی سازمان بودست و نشان دهنده توانایی مالی هر نهادی میباشد. این شاخص نیز بنوعی بیشتر مورد توجه کارفرمایان در داخل کشور هست. میزان سرمایه یک ارگان را بخوبی نشان میدهد. شرکتهای خواهان نیز باید مدارک و اطلاعات خود را بصورت قانونی و طبق خواستهای کارفرمایان خود آماده کرده باشند تا در کمترین زمان ممکن بتوانند رتبه شرکت خود را دریافت کنند. این ارگانها باید در طراحی چارت سازمانی موفق عمل کنند.
جهت کسب اطلاعات کافی در خصوص شرایط اخذ رتبه انفورماتیک کلیک نمایید.
سر فصلهای مهم
Toggle
One Response
ممنون از مطالبتون بنده کارمند مخابرات هستم خواستم بدونم ما هم تو حیطه کاریمون میتونیم گواهینامه بگیریم