تاریخچه ایزو

تاریخچه ایزو
5/5 - (105 امتیاز)

 تاریخچه ایزو

استاندارد ایزو و تاریخچه ایزو ، تاریخچه ای قدیمی دارد. به طوری که این موضوع به دهه ها سال قبل برمی گردد. در ایام خیلی قدیم هر کشوری برای خود قوانین و استانداردهای خود را داشت. به مرور زمان بین کشورها بر مبنای این استانداردها اختلاف نظرهایی پیش آمد. این اختلاف نظرها در مورد شاخص ها و معیارهای پذیرش باعث رکود تجارت بین الملل می شد. تا اینکه یواش یواش کشورها به این نتیجه رسیدند که برای بهبود تجارت بین الملل نیاز به یکسان سازی استانداردها دارند. تاریخچه ایزو از همان سال شروع رقم خورد.

تاریخچه ISO را می توان بر مبنای تاسیس سازمان استاندارد جهانی بررسی کرد. سازمان بین المللی استاندارد ( ISO ) یک سازمان غیر دولتی بین المللی است که از نهادهای استاندارد ملی تشکیل میگردد. طیف وسیعی از استانداردهای اختصاصی ، صنعتی و تجاری را توسعه میدهد و منتشر می کند. این سازمان، شامل نمایندگان سازمانهای مختلف استاندارد ملی است. (ISO  سازمان بین المللی استاندارد ) یک فدراسیون جهانی از نهادهای استاندارد ملی است.

ایزو یک سازمان غیردولتی است که شامل بیش از 160 کشور جهان است و از هر کشور نماینده یا نمایندگانی در آن عضو است. به عنوان مثال ، موسسه استاندارد ملی آمریکا  ( ANSI ) نماینده ایالات متحده است.

مجمع عمومی متشکل از نمایندگان اعضای ISO و رهبران منتخب به نام ممیزان اصلی ، به عنوان نهاد تصمیم گیرنده ایزو عمل می کند. دفتر مرکزی این سازمان در ژنو ، سوئیس است، جایی که یک دبیرخانه مرکزی بر عملیات نظارت می کند.

نام اختصاری سازمان – ISO – مخفف نیست. این کلمه از کلمه یونانی باستان ossos به معنی برابر یا معادل گرفته شده است. از آنجا که این سازمان مخفف های متفاوتی در زبان های مختلف دارد، بنیانگذاران سازمان تصمیم گرفتند آن را با شکل کوتاه ISO بنامند.

تاریخچه سازمان بین المللی استاندارد  (ISO)

سازمان بین المللی استاندارد در سال 1947 تأسیس شد و دفتر مرکزی آن در ژنو سوئیس است. این سازمان در دهه 1920 به عنوان فدراسیون بین المللی انجمن های استاندارد ملی  (ISA) شروع به کار کرد. پس از تعلیق در طول جنگ جهانی دوم ، کمیته هماهنگی استانداردهای سازمان ملل متحد (UNSCC) یک سازمان استاندارد جهانی جدید پیشنهاد داد و سازمان بین المللی استاندارد تشکیل شد. ISO در 165 کشور کار می کند.

اعضای سازمان، مهمترین سازمانهای استاندارد در کشورهای خود هستند. فقط یک عضو در هر کشور وجود دارد در حالی که افراد و شرکت ها نمی توانند عضو ISO شوند، روشهای مختلفی وجود دارد که متخصصان صنعت می توانند با ISO همکاری کنند.

اعضای ISO سالانه در مجمع عمومی برای بحث در مورد اهداف استراتژیک سازمان ملاقات می کنند. علاوه بر این، یک شورای 20 نفره با عضویت چرخشی وجود دارد که راهنمایی و مدیریت را برای سازمان ارائه می دهد.

تاریخچه استاندارد

در بالا تاریخچه استاندارد بیان شد. امروزه استانداردهای ایزو جزو پرطرفدارین مدارک جهت شرکت در مناقصه محسوب میگردد. گواهینامه های ایزو انواع و اقسام مختلف و متنوعی دارند که توسط سازمان ایزو تهیه و تدوین و سپس منتشر میگردند. این استانداردها هر چند سال یکبار تمدید میشوند. هر AB زیر نظر IAF وظیفه تهیه و تدوین یکسری استاندارد ها را بر عهده دارد.

تاریخچه استاندارد در ایران

در خصوص تاریخچه استاندارد در ایران بایستی بیان کنیم. ایران نیز هم گام با کل دنیا در خصوص استاندارد سازی اقداماتی کرد. ایران هم مانند تمامی کشورها در سازمان بین المللی عضو گردید. این کشور در نهاد بین المللی IAF هم که معتبرترین نهاد اعتباردهی در خصوص ایزو هست NACI را دارد.

 

استاندارد ایزو چیست؟

ISO  استانداردهایی را برای طیف وسیعی از محصولات ، مواد و فرآیندها ایجاد و منتشر می کند. فهرست استانداردهای سازمان تقریباً به 97 زمینه تقسیم میگردد.  این زمینه ها شامل فناوری مراقبت های بهداشتی ، مهندسی راه آهن ، جواهرات ، پوشاک ، متالورژی ، سلاح ، رنگ ، مهندسی عمران ، کشاورزی و هواپیما می باشد. ISO علاوه بر تولید استانداردها ، گزارشهای فنی ، مشخصات فنی ، مشخصات عمومی ، اصلاحات فنی و راهنماها را نیز منتشر می کند

ISO  با ارائه استانداردهای مشترک بین کشورهای مختلف ، نقش مهمی در تسهیل تجارت جهانی ایفا می کند. این استانداردها برای اطمینان از این است که محصولات و خدمات ایمن ، قابل اعتماد و با کیفیت خوب هستند. برای کاربران نهایی و مصرف کنندگان ، این استانداردها اطمینان می دهند که محصولات دارای گواهینامه با حداقل استانداردهای تعیین شده در سطح بین المللی مطابقت دارند.ISO  دارای بیش از بیست هزار استاندارد از محصولات تولید شده و فناوری گرفته تا استانداردهای ایمنی غذا ، کشاورزی و مراقبت های بهداشتی است.

در برخی موارد ،“ISO”برای توصیف محصول مطابق با استاندارد ISO تعریف میگردد.

انواع ایزو

ايزو ها انواع گوناگونی دارند. دسته ای از آنها عمومی هستند و در حوزه های مختلف كاربرد دارند. ISO 9001 (سيستم مديريت كيفيت) از اصلی ترين آنها محسوب ميشود كه الزاماتش برای بهبود كيفيت محصولات و خدمات تعيين میگردد. گواهینامه ISO 14001 ( سيستم مديريت زيست محيطی ) نيز از اين دسته بشمار ميرود كه استاندارد هايش بمنظور توجه بيشتر به منابع طبيعی و محيط زيست شكل گرفته است.

پياده سازی این استانداردها موجب كاهش عوارض و آلودگيهای زيست محيطی ميگردد. ISO 45001 ( سيستم مديريت ايمنی و بهداشت ) هم جزء گواهينامه های پركاربرد ميباشد كه دستورالعمل هايش در جهت بالا بردن سطح امنيت و سلامت كاركنان و محيط شغلی تعيين میگردد. مستندسازی آنها باعث كاهش خطرات و حوادث شغلی میگردد. در نتيجه ايجاد محيط امن كاری، به افرايش انگيزه كارمندان مجموعه كمک بسياری میکند. معمولا متقاضيانی كه برای تبليغات به فكر اخذ ايزو ها ميباشند، از اين استاندارها استفاده می نمايند.

جهت مشاهده لیست ایزوها کلیک نمایید.

نمایندگی ISO

نمایندگی ISO از دید شما خوانندگان محترم و‌ متقاضی ایزو دو جنبه دارد. یا منظورتان مراجع صدور گواهینامه ایزو هست یا مراجعی که جهت اخذ و دریافت ایزو مشاوره و راهنمایی میدهند. مراجع صدور گواهینامه ها هم بصورت IAF و هم بصورت غیر IAF هستند و گواهی صادر میکنند. تمام قوانین و استانداردهای مورد تهیه و تدوین در سازمان ژنو سوئیس توسط مراجعی در سرتاسر دنیا بررسی و اخذ میگردد.

مراجع صدور گواهینامه ایزو را اصطلاحا CB می‌نامند. CB ها از مراکز معتبری اعتبار دهی میشوند که نامشان AB می‌باشد. AB ها دو دسته دارند. یا دولتی و یا غیر دولتی هستند. AB های دولتی و رسمی عضو انجمن اعتبار دهندگان بین المللی بنام IAF هستند. گواهی صادره توسط مراجع صدور IAF دارای سطح اعتبار بالایی هستد. کشور ایران تنها یک مرجع دولتی و رسمی بنام مرکز ملی تأیید صلاحیت ایران دارد. ولی تعداد بیشماری مراجع صدور خصوصی در ایران فعالیت میکنند. یکسری بصورت قانونی و یکسری هم متأسفانه غیرقانونی فعالیت مینمایند.

نمایندگی ISO
نمایندگی ISO یا مراجعی هستند که جهت اخذ و دریافت ایزو مشاوره و راهنمایی میدهند. یا مراجع صدور گواهینامه های ایزو هستند

وظیفه نمایندگی ISO

نمایندگی ISO رسمی و دولتی خیلی بهتر و کاملتر قوانین سازمان استاندارد جهانی را اجرا میکنند. اجرای کامل و پیاده سازی قوانین سیستم مدیریت کیفیت باعث میشود سازمان متقاضی پیشرفت کند و بتواند محصولات و خدماتی با کیفیت و مطمئن را ارائه و عرضه کند. با ارتقای سطح کیفی محصولات، سازمان متقاضی غیر از تصاحب بازارهای داخلی و کنار زدن رقبا میتواند راه ورود به بازارهای جهانی را باز کند و صادرات کشور افزایش یابد.

نمایندگیهای ایزو در هر کشوری نشانه پیشرفت و مدرنیزه بودن آن کشورست. زیرا هر چه مراجع صدور استاندارد بیشتر باشند بالطبع اطلاع رسانی و ارائه مدرک استاندارد بیشتر میشود. همین امر انتشار قوانین و رعایت استانداردهای جامع را هدفمند و هماهنگ با قوانین جهانی پیش میبرد. سازمان متقاضی ایزو همیشه بعد از انتخاب صحیح و درست نوع مدرکش سراغ انتخاب مرجع صدور گواهی میرود.

اهداف اخذ ایزو از نمایندگی

نمایندگی ISO با توجه و تناسب هدف و حرفه سازمانی انتخاب میشود. مثلاً اگر ارگانی جهت شرکت در مناقصات و برنده شدن در مناقصه تصمیم به گرفتن گواهی کند یا فقط در حد معرفی برند و نام شرکت بدنبال مدرک ایزو باشد طبیعتاً مراجع خصوصی را انتخاب میکند. چون هم سختگیری کمتری دارند و هم زودتر و ارزانتر صادر میگردند.

البته مرکز مشاوره از درخواست کننده سؤال میکند که آیا کارفرمای مناقصات مدرک IAF مد نظرش هست یا گواهینامه های مراجع غیر IAF برایشان کفایت میکند. یکسری مدیران مؤسسات نیز بجهت مشتری مداری و تعهد شغلی بدنبال ارتقای سطح کیفی محصولات، خدمات و تولیداتشان هستند. آنها دوست دارند تمام مراحل قانونی پیاده سازی استاندارد در مجموعه شان اجرا گردد. این مدیران اهداف بزرگی را در سرشان می‌پرورانند و دوست دارند پا به عرصه بین المللی نیز بگذارند و تجارت کالا برایشان بسیار مهم می‌باشد. پس بدنبال مراجع رسمی صدور گواهینامه میروند.

وظیفه کلیدی نمایندگی ایزو

نمایندگان ISO بایستی بر قواعد تمام استانداردهای سازمان بین المللی مسلط باشند. آنها میدانند که مثلا وقتی کارخانه ای ایزو ۹۰۰۱ (سیستم مدیریت کیفیت ) را در مجموعه اش پیاده میکند چه مراحل و قوانینی را در خط تولید باید رعایت کرده باشد. همچنین شاخصها و فرآیندهایش مطابق با قوانین جهانی باشد. مرجع صدور گواهی موظف است با اتمام مراحل طراحی، اجرا و پیاده سازی سیستم مدیریتی با هماهنگی قبلی کارشناس ممیزش را به محل پروژه اعزام نماید و تطابقها و عدم تطابق ها را بررسی و گزارش دهد.

ممیز ایزو ، چنانچه مشکل و خطری در خط تولید ببیند گزارش میدهد و سازمان دوباره با کمک مرکز مشاوره اش اقدامات اصلاحی و پیشگیرانه را انجام میدهد. ممیز ایزو ، دوباره جهت بازدید مجدد به سازمان متقاضی فراخوان میگردد. حجم سازمان، تعداد فرآیندهای در حال اجرای مجموعه و هدف سازمان از دریافت ISO ، مدت زمان دریافت گواهی صادر شده توسط نمایندگی و مراجع صدور را تغییر میدهد. هر چه سازمان بزرگتر تعداد پرسنل هم بیشتر هست. پس تعداد دستگاهها و فرآیندهای در حال اجرا طبیعتاً بیشتر خواهد بود. همچنین تهیه مستندات و پیاده سازی سیستم مدیریت کیفیت بیشتر طول خواهد کشید.

اهمیت نمایندگی ایزو

نمایندگی ISO را بهتر است از مراکز دولتی، رسمی و معتبر انتخاب کنیم. ولی امروزه بعلت تحریم‌ های شدید اقتصادی و قطع ارتباط کشور با نمایندگیهای معتبر بین المللی کار اخذ کمی سخت‌تر است. حتی با افزایش قیمت دلار و یورو هزینه های اخذ گواهینامه معتبر بین المللی بالا رفت و کلا شرایط سخت گردید. در همین راستا مرکز سیستم کاران جهت سهولت سازمانها در مورد اخذ گواهی با چند مرجع معتبر خصوصی قرار داد میبندد تا حداقل بتواند باری را از دوش مشتریان و متقاضیان اخذ گواهی بردارد.

نمایندگیهای ایزو ی معرفی توسط مرکز سیستم کاران طوری انتخاب شدند که بتوانند حتی‌المقدور قوانین و استانداردهای سازمان مستقر در ژنو سوئیس را اجرا و پیاده سازی کنند. مرکز سیستم کاران با دریافت دانش و تخصص جهانی در حوزه مشاوره و کارشناسی انواع استانداردها میتواند بهترین گزینه انتخابی شما متقاضبان محترم باشد. سیستم کاران بصورت ۲۴ ساعته پاسخگوی تمام سؤالات و ابهامات شما مشتریان اخذ گواهینامه های ایزو می‌باشد.

مرکز اخذ ایزو

مرکز اخذ ایزو در واقعیت امر همان مراجع ثبت و صدور گواهینامه ایزو هستند. سازمانهای متقاضی و درخواست کنندگان اخذ و دریافت گواهینامه ایزو وقتی که به دنبال دریافت و گرفتن گواهینامه ایزو هستند. با عناوین مختلف و متعددی درون GOOGLE جستجو می کنند تا مرکزی را پیدا کنند که برایشان صدور گواهی نامه ایزو را انجام دهد. ضمن اینکه به آنها جهت ایزو اطلاعات کافی را می دهد. در خصوص نحوه اخذ ایزو نیز به آنها اطلاعات لازم را میدهد و به عنوان مرکز اخذ ایزو برایشان ایزو معتبر و دارای اعتبار و اصیل را ثبت و صدور میکند. متقاضیان اخذ ایزو با عناوین مختلفی جهت مراجع و مراکز ثبت و صدور و اخذ ایزو اقدام می کنند. عناوینی همچون:

مراجع ثبت و صدور گواهی نامه ایزو
مراجع اخذ گواهینامه ایزو
شرکتهای صادر کننده گواهینامه ایزو
شرکتهای صادر کننده گواهینامه ISO
لیست شرکتهای ثبت و صدور ایزو
لیست شرکتهای ثبت و صدور گواهینامه ایزو در ایران
مراکز صادر کننده گواهی نامه ایزو
مرکز اخذ ایزو
نهادهای صادر کننده گواهی ایزو
مراجع معتبر ثبت و صدور گواهینامه ایزو
لیست شرکتهای معتبر ثبت و صدور ایزو
لیست شرکتهای معتبر ثبت و صدور ایزو در ایران
مراکز ثبت و صدور گواهی نامه ایزو
مرکز اخذ ISO
مرکز دریافت گواهی ایزو
مراجع ثبت و صدور گواهی نامه ISO
مراجع اخذ گواهینامه ISO

و بسیاری عناوین و اصطلاحات مختلف و متعددی که شرکتها و سازمانهای متقاضی ایزو و متقاضیان ایزو جهت اخذ ایزو و مراکز ثبت و صدور ایزو با آن عناوین درون گوگل جستجو می نمایند.

مرکز اخذ ایزو را اگر بخواهیم به طور کلی تعریف کنیم بایستی اینگونه بگوییم. مراجع صدور گواهینامه ایزو یا از مراجع صادر کننده IAF و یا مراجع صادر کننده غیر IAF هستند.

جهت استفاده از مقالات در مورد استانداردها مقاله تخصصی مقاله و مطلب در مورد ایزو ISO و IMS و CE و سایر استاندارد های ملی و بین المللی را بخوانید.

<yoastmark class=

مراجع صادر کننده ایزو IAF

مرکز اخذ ایزو و همان مراجع صادر کننده ایزو را چنانچه بخواهیم تفسیر نماییم بهترست اینگونه بیان و تعریف کنیم. از اینجا شروع نماییم که سازمان جهانی ایزو که تمامی انواع استانداردها در آنجا تهیه و تدوین میشود. بعد از تدوین نیز منتشر می شود و کلیه ی کشورها نیز در آن عضو هستند.

مقر سازمان جهانی ایزو در ژنو سوئیس هست و به آدرس WWW.ISO.ORG میباشد. جهت مشاهده جزئیات استانداردها و معرفی مرجع صادر کننده ایزو به این سایت وارد شوید. دقت کنید دقیقا به همین آدرس نه یک کلمه پس و پیش وارد گردید. وقتی وارد سایت ایزو می شوید تنها نهاد بین المللی IAF را در حوزه استانداردهای ایزو و ثبت و صدور و اخذ ایزو واجد شرایط میداند و مورد قبولش هست. تنها نهاد معتبر در خصوص گواهینامه ایزو نهاد IAF هست.

نهاد IAF به آدرس الکترونیکی WWW.IAF.NU از تمامی کشورها نمایندگانی را در زمینه صدور گواهی ایزو معتبر معرفی نموده است. در قسمت ممبرهای سایت می توانید این نمایندگان را متناسب کشورهای مختلف و کشور انتخابی خود مشاهده نمایید که اصطلاحا بهشان AB میگویند. این AB ها مستقیم تحت اعتبار و تحت نظارت IAF فعالیت میکنند و همچنین بایستی از قوانینش تبعیت کنند.

AB ها نهادهای دولتی هستند که خودشان گواهینامه ایزو صادر نمی کنند و وظیفه ی صدور ایزو بر عهده ی آنها نیست. بلکه وظیفه ثبت و صدور ایزو را به نهاد دیگری میدهد و بر عهده نهاد دیگری می گذارد که به آن CB ( مراجع صادر کننده ایزو ) می گویند. CB های متعددی زیر نظر هر AB فعالیت میکند و مجوز صدور ایزو می گیرد.

گواهینامه ایزو معتبر

گواهینامه ایزو تحت اعتبار IAF که در بالا به آن اشاره گردید، بالاترین سطح اعتبار را دارد. معتبرترین نوع ایزو ، ایزو یی هست که اینگونه و با این روش و ترتیب صادر گردد. به این نوع گواهینامه اصطلاحا گواهینامه ایزو IAF میگویند. این تیپ گواهی ایزو دارای اعتبار جهانی هست و در سطح بین المللی معتبر هست. گواهی ایزو معتبر و اصیل دقیقا با همین نحو و روند و ترتیب صادر می گردد. این تیپ گواهی ایزو اصیل ترین و معتبرترین و با اصالت ترین نوع گواهی ایزو هست که می تواند صادر گردد.

مراجع صادر کننده ایزو غیر IAF

دسته دیگری از مراجع ثبت و صدور گواهی نامه ایزو غیر IAF در حقیقت ساختگی هستند. این دست مراجع، مراجعی را تشکیل می دهند که هیچ ارتباطی به IAF نداشته و تحت نظارت IAF نیستند. بهمین جهت نیز از طرف AB های مورد تایید IAF مدیریت نمیشوند و مجوز صدور ندارند. تحت اعتبار AB های ساختگی هستند که خصوصی هستند و زیر نظر IAF نیستند. شاید بهترست اینگونه بگوییم AB و CB ساختگی و داخلی هستند که چه در ایران حتی در خارج از ایران هستند و اصطلاحا به آنها غیر IAF می گویند. این نامگذاری بدلیل این است که IAF هیچگونه دخالتی در زمینه فعالیت آنها ندارد.

طبعا گواهی نامه های ایزو اینچنینی سریع و فوری و ارزان به دست میایند. البته جهت بسیاری مقاصد حتی کار راه انداز هستند و نیاز شرکت متقاضی را برآورده می کنند. مثلا شرکتی که میخواهد تبلیغات و برند سازی کند طبعا با همین گواهی نامه های ایزو داخلی نیز می تواند تبلیغات کند و یا جهت رقابت با رقبای همکارشان اصولا همین نوع ایزو برایشان کفایت می کند. حتی جهت مناقصات نیز کاربردی هستند مگر کارفرمای مناقصه گزار انقدر سختگیر باشد که از آنها تقاضای گواهی ایزو IAF کند. البته این تیپ گواهی نامه ایزو طرفداران زیادی دارند و در حد خودشان کار راه انداز هستند و اعتبار دارند. همگی آنها هم دارای اعتبار یکسانند و از لحاظ اعتبار با هم فرقی ندارند. فقط اشکالشان مختلف هست و اما مشخصا اعتبارشان قطعا در حد و اندازه ی ایزو IAF نیست.

گواهینامه ایزو غیر IAF در ایران

این تیپ گواهی ایزو غیر IAF در ایران بیشترین کاربرد را دارد که دلایل متعددی از جمله تحریمات و مسائل سیاسی و اقتصادی علت این امر هست. اما خب در این خصوص ممکنست یک مشکل بزرگ بر سر راه متقاضیان ایزو به وجود بیاید که بدلیل اینکه اعتبار سنجی آنها از نوع گواهی نامه های IAF به مراتب سخت تر هست. این مشکل، وجود کلاهبرداران و دلالانی هست که مدعی صدور ایزو دارای بالاترین سطح اعتبارند. حتی با رفتار ناپسندیده و غیر اخلاقی رقبای دیگرشان را نامعتبر می خوانند و تنها خودشان را معتبر دانسته و معرفی می کنند.

البته شاید هم برخی از آنها راست بگویند اما با شیطنت از اعتبار خودشان سو استفاده می کنند و گواهینامه ایزو غیر IAF را به جای گواهی ایزو IAF به شرکتها ارائه می دهند و با این تفاسیر و توضیحات متقاضیان اخذ ایزو بایستی درباره مرکز اخذ ایزو یا همان مراجع صادر کننده ایزو اطلاعات کافی داشته باشند و همچنین در خصوص استعلام و اصالت گواهی ایزو صادره اطلاعات کامل داشته باشند.

مرکز سیستم کاران به عنوان مرکزی عام المنفعه با خدمات مشاوره آموزشی رایگان به شما کمک می کند تا با خیالی آسوده از مرکز معتبر گواهی ایزو خود را بگیرید و با دادن آگاهی کامل به شما خیالتان را بابت مراجع صادر کننده ایزو و مراکز اخذ ایزو و اصالت و اعتبار گواهی ایزو راحت خواهد کرد.

مراحل اخذ ایزو ISO

نحوه دریافت گواهینامه ایزو و مراحل اخذ ایزو ISO ، مراحل خاص و مشکلی نیست. مراحل اخذ ISO با توجه بنوع مراجع صادر کننده استاندارد ISO مراحل اخذ ایزو ISO فرق دارد. قطعا گواهی نامه های اصیل بایستی دارای اعتبار IAF باشند که شرایط دریافت سخت تری دارند.

شرایط دریافت گواهینامه ISO را به طور کلی می توان اینگونه تعریف کرد:

هدف از دریافت گواهينامه ايزو مشخص گردد.

نوع گواهینامه ایزو تعیین و انتخاب گردد.

مرجع ثبت و صدور ایزو انتخاب میگردد.

مستند سازی ایزو و پیاده سازی ایزو مرحله بعدی، بعد از انتخاب مراجع صدور هست

ممیزی داخلی و خارجی ایزو مرحله بعد از مستند سازی و پیاده سازی ایزو هستند.

مرحله ممیزی نهایی ایزو ، بعد از مرحله ممیزی داخلی و ممیزی خارجی می باشد.

در نهایت گواهینامه ایزو صادر میگردد.

جهت مشاهده نحوه اخذ گواهینامه ایزو برای شرکت‌ها کلیک نمایید.

تعیین هدف از دریافت گواهینامه ISO

شرکتهای متقاضی ISO جهت دریافت گواهی نامه ISO اهداف مختلفی دارند، اهداف شرکتهای متقاضی ISO و متقاضیان دریافت ISO را می توان این گونه طبقه بندی کرد:

دریافت گواهینامه ISO جهت شرکت در مناقصات یکی از مهمترین اهداف سازمانها هست.

اخذ گواهینامه ISO جهت مطرح شدن در بازارهای ملی و بین المللی از دیگر اهداف شرکتها میباشد.

گرفتن گواهی نامه ISO برای تبلیغات و برند سازی از دیگر اهداف شرکتها میباشد.

دریافت گواهی ISO برای رقابت در میان رقبا از اهداف دیگر شرکتها هست.

اخذ گواهینامه ISO جهت پیاده سازی واقعی را میتوان از اهداف دیگ شرکتها برشمرد.

دریافت ISO با دیگر اهداف سری سازمانها که خود سازمانها میدانند.

متقاضیان ISO باید حتما در ابتدا هدفشان را از دریافت گواهینامه ISO مشخص کنند.

مراحل اخذ ایزو ISO
مراحل اخذ ایزو ISO معتبر در کوتاهترین زمان و با کمترین هزینه از طریق سیستم کاران

تعیین نوع گواهینامه ISO

انتخاب نوع گواهی ISO، متناسب شرايط و ضوابط و همچنین زمینه ی فعالیت و وسع و گستردگی مجموعه ی متقاضی از مراحل ديگر مراحل اخذ ایزو ISO می باشد. گوناگونی و تعدد انواع ايزو ها بسیار زیاد هست و متناسب هر حوزه کاری گواهی ISO خاص آن حوزه کاری تهیه و تدوین و منتشر میگردد. بطور كلی ايزوها در دو بخش طبقه بندی می گردند.

گواهینامه ایزو عمومی

برخی از انواع استاندارد ایزو عمومی هستند و پر مصرف ميباشند و برای کلیه ی مشاغل کاربرد دارند. استانداردهای عمومی در حوزه های مختلف كاربردی هستند و در تمامی صنايع مورد استفاده قرار ميگيرند.

ایزو 14001 با عنوان سيستم مديريت زيست محيطی ، ایزو 9001 سيستم مديريت كيفيت و ایزو 45001 سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه ای ، استانداردهای عمومی هستند که در تمامی صنایع و حوزه های فعاليتی ميتوان آنها را بكار گرفت.

ایزو 9001 مهمترین و عمومی ترین و به عنوان مادر تمامی استانداردها محسوب می شود. چهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص اینکه گواهینامه ایزو ۹۰۰۱ چیست؟ کلیک نمایید.

سه استاندارد ایزو14001 ، ایزو45001 و ایزو9001 یار و همراه همیشگی یکدیگر هستند و الزاماتشان مکمل هم هستند. بهمین جهت پیاده سازی یکپارچه و هماهنگ این سه استاندارد ، سیستم مدیریت یکپارچه را در سازمان به وجود می آورد. اصطلاحا به این سیستم مدیریت یکپارچه آی ام اس ( IMS ) میگویند.

گواهینامه ایزو تخصصی

گواهينامه های تخصصی ایزو تنها در حوزه مختص به یک شغل قابل استفاده هستند. بعنوان مثال استاندارد ایزو 22000 تحت عنوان سيستم مديريت ايمنی در حوزه صنايع غذايی، فقط در فعاليتهايی که به هر نحوی با صنايع غذايی مرتبط هستند کاربردی هست. از ایزو 22000 مثلا نميتوان در حوزه صنایع خودرو سازی استفاده كرد.

جهت اطلاعات بیشتر در خصوص گواهینامه ایزو متناسب نیاز خود، بر روی لیست گواهینامه های ایزو | انواع ایزو بر اساس نوع کسب و کار کلیک نمایید.

تعیین مرجع صادر کننده ايزو

مراجع صادر كننده ISO با همدیگر متفاوتند. مراکز ایزو به طور کلی دو دسته ميباشند. جهت مشاهده لیست شرکت های صادرکننده ایزو کلیک نمایید.

مراجع ثبت و صدور ایزو IAF

دسته ای از مراجع ثبت و صدور ایزو از اعتبار جهانی انجمن IAF بهره مند هستند و معتبرترین نوع گواهی ایزو هستند. مراجع IAF که معتبرترین هستند تاکید بر پياده سازی صحيح و كامل الزامات با توجه به مستندات دارند. بهمین جهت سختگیری خاصی روی پیاده سازی صورت می گیرد که البته پیاده سازی واقعی استاندارد ایزو برای شرکت متقاضی خیلی مهم هست و سبب بهره وری بالایی خواهد شد.

انجمن IAF درون سایت سازمان ايزو به عنوان تنهاترین مرکز و همچنین تنهاترین نهاد معتبر در حوزه ثبت و صدور ISO معرفی میگردد. سازمان ایزو غیر از نهاد بین المللی IAF نهاد دیگری را در حوزه ISO قبول ندارد. کلیه ی کشورها درون سازمان ISO عضویت دارند و نمایندگانی را درون IAF دارند که به اين نمايندگان به اصطلاح و اختصار AB ميگويند.

AB در معنای نهادهای اعتبار دهنده ISO هستند و خودشان گواهی ISO صادر نمی کنند. آنها وظیفه ثبت و صدور ایزو را به مراجع دیگری تحت عنوان مراجع صادر کننده ISO و یا همان CB واگذار می کنند و این AB باید که از قوانین IAF تابعیت کند. كار AB ها اعتبار دهی به مراجع صادر كننده ISO و یا همان CB ها ميباشد. همچنین تنها AB موجود IAF در ايران NACI هست.

تعداد زیادی CB هستند که تحت نطر هر AB فعالیت می کنند. تعداد مراجع صادر كننده گواهينامه های ایزو بسيار زياد هست. بعضی از اين مراكز تحت نظارت انجمن بین المللی IAF هستند. اعتبار اين نوع گواهی ISO که دارای اعتبار IAF هست بالاترین سطح اعتبار ایزو به شمار میاید و در سطح بین المللی مورد قبول می باشد.

مراجع صادر کننده ایزو غیر IAF

دسته ديگر از مراجع ایزو ، مراجعی هستند كه زير نظر انجمن IAF نیستند و مدرک صادر شده ی آنها نسبت به گواهی نامه های صادره IAF دارای اعتبار بسیار كمتری هست. البته اين گواهينامه ها در کشور ايران و بسیاری كشور های همسايه مورد قبول هست. تنها در برخی از فعاليتها مثلا صادرات، اغلب دارای كاربرد و اعتبار لازمه نیست. بنابراين شركتهايی كه هدفشان از اخذ ایزو تبليغات وبرندسازی هست و اهداف دیگری که قبلا ذکر شد به جز صادرات به دنبال دريافت گواهی ايزو هستند می توانند از طریق مراجعی هم كه تحت نظر انجمنIAF نيستند اقدام کنند.

پیاده سازی مستندات ISO

مستند سازی و پیاده سازی ایزو ، مرحله بعدی در خصوص مراحل دریافت گواهینامه ISO هست. متقاضی اخذ ایزو در این مرحله طرحهای اجرايی الزامات استاندارد را بر مبنای فرايند های مجموعه تهيه و تدوین میکند. بعد از آن به برپايی طرحهای مدون و كليه مستندات استاندارد اقدام می کند. آموزش كاركنان و مديران مجموعه در مرحله پیاده سازی حائز اهمیت هست. هم مدیران کلیدی و هم کارکنان بهترست آموزش لازمه را ببینند.

ممیزی

سپس مرجع صادر كننده ايزو ، شرکت متقاضی را برای انجام مميزی مطلع می نمايند. از طریق مرجع صادر كننده ISO یک كارشناس به مجموعه متقاضی فرستاده ميشود كه بهش افسر مميزی میگویند. ممیز ایزو به بررسی تمهيدات انجام شده ميپردازد. چنانچه در پياده سازی مشکل خاصی مشاهده نشود، گواهی ايزو صادر میگردد. در صورتیكه عدم انطباقی ديده شود، مميزی به زمان ديگری می افتد و متقاضی در این زمان فرصت دارد عدم انطباقها را رفع کند.

مراکز مشاوره زیادی وجود دارند که میتوانند با کمک موسسات، شرايط و موقعيت مجموعه در كوتاهترين زمان ممکن گواهینامه ایزو مورد نظر را كسب كنند. این مراکز با استفاده از تجارب خودشان میتوانند به راحتی مشخص کنند که برای موسسه و شرکت متقاضی کدام نوع از گواهی ISO مناسب هست. مرکز مشاوره سیستم کاران با استفاده از متخصصین مجرب و با تجربه خود در تمامی مراحل، مجموعه را راهنمایی کرده تا نشان ایزو برای آنها صادر گردد.

ثبت و صدور گواهینامه ایزو

وقتی که تمام مراحل اخذ گواهی ایزو طی گردید و ممیزی نیز صورت گرفت. سپس شخص ممیز سازمان متقاضی اخذ ایزو را باید تایید کند. در نهایت امر ممیز ، شرکت متقاضی ایزو را حائز شرایط دریافت گواهینامه ایزو به مراجع صادر کننده ایزو معرفی می کند و در نهایت گواهی نامه ایزو صادر می گردد. جهت سهولت کار خود مراجع صادر کننده ایزو می توانند که از صفر تا صد اخذ و دریافت ايزو را به مراجع صادر کننده ایزو بسپارند.

برای اطمينان از اصالت گواهی ایزو ، چنانچه گواهینامه ایزو صادر شده تحت اعتبار IAF باشد می توان از طریق سایت IAF اصالت آن را استعلام گرفت. در خصوص گواهینامه های ایزو غیر IAF نیز با كد يا شماره ای که بر روی گواهينامه درج میگردد قابل استعلام هست. با جستجوی آن کد در سايت اصلی سازمان اعتبار دهنده که البته ساختگی هستند، می توان گواهی ایزو را استعلام كرد، تا از صحت و اعتبارش اطمينان حاصل نمود.

مرکز سیستم کاران تمامی خدمات آموزشی را بصورت رایگان در اختیار متقاضیان عزیز قرار میدهد. مرکز ما تمامی انواع گواهی نامه ایزو را از مراجع معتبر در کوتاهترین زمان و با کمترین هزینه در اختیار متقاضیان قرار می دهد.

خرید گواهینامه ISO

خرید گواهینامه ISO پرسش و دغدغه ی اغلب شرکتها و سازمانهای متقاضی اخذ و دریافت گواهی ISO به شمار می رود. درخواست کنندگان اخذ گواهی نامه ISO غالبا با سوالات متعددی در خصوص ISO روبرو می شوند. متقاضیان ISO هر کدام سوالشان را به یک نحوه و لحن خاص بیان می کنند و با عناوین خاص درون گوگل جستجو می نمایند. خرید گواهینامه ISO یکی از این عناوین میباشد.

خرید گواهی نامه ایزو ISO و چیزی تحت عنوان خرید ISO معنایی ندارد و این تنها یک عبارت هست. گواهینامه ISO یک کالا یا یک لباس نیست که به راحتی بتوان از یک مغازه خرید و خرید گواهینامه ISO نیاز به ارائه ی مستندات و پیاده سازی و شرایط خاصی هست. خرید ISO من باب شرکتهای متقاضی و خواهان اخذ ISO شاید که کمی سخت و وقت گیر باشد. اما متقاضیان محترم می توانند که از صفر تا صد صدور گواهینامه ISO خودشان را به مرکز ما، مرکز سیستم کاران بسپارند.

خرید گواهینامه ایزو
خرید گواهینامه ایزو 79165 – 021 اخذ گواهینامه ایزو ، گرفتن گواهی ایزو ، دریافت گواهینامه ISO ، ثبت و صدور گواهی نامه ایزو با سیستم کاران

نحوه خرید ایزو از سیستم کاران

تماس با مرکز سیستم کاران

در ابتدا متقاضیان محترم ایزو با مرکز ما تماس می گیرند و توسط مشاورین با تجربه ی مرکز اطلاعات اولیه را رایگان دریافت خواهند کرد. سپس مشاورین خبره ی ما با صبوری کامل پاسخگوی سوالات متقاضیان خواهند بود و انواع ایزو ISO متناسب نیاز و نوع فعالیتشان را بهشان معرفی می کنند.

معرفی مراجع معتبر ( نامه اعلام قیمت ایزو )

سپس مراجع معتبر مختلف و متعددی خدمتشان معرفی می شود که هر کدام از آن مراجع قیمت خاصی دارند. متناسب با شرایط مالی و اقتصادی و وسعت و گستردگی سازمان و شرکتها هدفشان می توانند مرجع ایزو ISO مورد نظر خود را انتخاب نمایند. کلیه ی این مراجع در قالب یک نامه از طریق واتساپ و یا تلگرام در اختیار متقاضیان قرار داده می شود. متقاضیان محترم متناسب نیاز خودش می تواند که مرجع مورد نظر خود را انتخاب کند.

ارسال فرم درخواست ایزو

سپس فرم درخواست ایزو ISO برایشان ارسال خواهد شد و فرم مورد نظر در قالب وورد برایشان ارسال می گردد تا اطلاعات خواسته شده را تکمیل کنند. سپس اطلاعات لازمه مورد بررسی قرار خواهد گرفت. چنانچه اگر اصلاحی لازم باشد به توسط مشاورین مرکز انجام می گردد. در نهایت با تایید نهایی و واریزی مبلغ ، فایل شرکت متقاضی به واحد اجرایی ارجاع داده می شود و گواهی ISO صادر می شود.

تهیه مستندات و صدور گواهینامه ایزو

سپس فایل مستندات بهمراه گواهی نامه های ISO جهت شرکت متقاضی ارسال می گردد. در این حین پیاده سازی با کمک و یاری مشاورین خبره صورت می گیرد و کارکنان و مدیران تصمیم گیرنده تعلیمات و آموزشهای لازمه را خواهند دید.

ممیز ایزو به مرکز برای ممیزی فرستاده می شود و عدم انطباقها رفع می شود و با اجازه و تایید ممیز، گواهی نامه ISO صادر خواهد شد. تمامی مراحل اصولی و قانونی بایستی طی شود تا گواهی ISO صادر گردد که دارای اعتبار باشد. گواهی ISO بدون مستندات و پیاده سازی معنا ندارد و مثل یک کالا نیست که به صورت اینترنتی خریداری کرد. پس اگر مرکزی ادعای فروش اینترنتی گواهی ISO کرد قطعا باید به اعتبارش شک کرد.

گواهینامه ایزو تقلبی

متقاضیان اخذ و دریافت گواهی نامه ISO ، بایستی بسیار مراقب باشند. زیرا هستند بسیاری از دلالانی که اقدام به صدور گواهی نامه های ISO تقلبی می کنند و جالب اینجاست که خودشان را معتبرترین معرفی می کنند. آنها با ساخت نامها و سایتهای ساختگی سعی در فریب اذهان عمومی دارند. به همین جهت هم دیگر مراکز را نامعتبر معرفی می کنند تا با خراب کردن چهره آنها خودشان را معتبر جلوه دهند و مشتریان را جلب نمایند. پس آگاهی متقاضیان دریافت ISO بسیار مهم هست.

جهت کسب اطلاعات لازم در خصوص تشخیص گواهینامه ایزو معتبر ، از گواهینامه ایزو تقلبی ، بر روی مطلب بررسی اصالت گواهینامه ایزو کلیک نمایید.

مرکز سیستم کاران به عنوان یکی از بزرگترین و معتبرترین مرجع ثبت و صدور و اخذ گواهی نامه ISO با حضور مشاورین برتر و خدمات آموزشی رایگان و بسیاری خدمات رایگان دیگر، در خدمت متقاضیان میباشد. این مرکز، متقاضیان را به گواهی ISO متناسب باهدف و نیاز و وسعت و گستردگی سازمان خواهد رساند.

خدمات صدور گواهینامه ایزو
خدمات صدور گواهینامه ایزو 79165 – 021 کلیه خدمات صدور گواهینامه ایزو در کوتاهترین زمان و با کمترین هزینه با سیستم کاران

صدور گواهینامه ISO

صدور گواهینامه ISO چگونه است؟ امروزه، با توجه به این که مدیران متوجه تاثیر ایزو در کسب و کارشان شدند، تقاضا برای کسب این گواهی بیشتر میگردد. در نتیجه ی این تقاضاها، شاهد افزایش موسسه ها و سازمان های صدور ایزو هستیم. بعضی از این مکان های صدور ایزو ، با آنچه که در تبلیغاتشان می گویند، متفاوت هستند. و به زبان ساده معتبر نیستند. و یا اینکه صدور گواهی نامه ایزو یی را پیشنهاد می کنند که کمتر از گواهی نامه ی اصلی اعتبار دارد. پس یکی از مهم ترین موارد قابل توجه که بسیار حائز اهمیت است، صدور گواهینامه ایزو از مکانی معتبر است.

روند صدور گواهینامه ایزو

همانطور که گفتیم، با افزایش این مراکز صدور ، انتخاب بسیار سخت تر میشود. ولی با این حال، راه هایی جهت صدور گواهینامه ISO معتبر وجود دارد. یکی از ملزومات مهم، مطالعه و تحقیق است. همچنین عدم اکتفا به تبلیغات و گفته ها و شنیده های بقیه است. چرا که ممکن است هر دوی این موارد صحت نداشته باشند.

یکی از راه های تشخیص مرکز صدور گواهی ایزو معتبر، عدم توجه به این مسئله است که این مرکز زیر مجموعه ی چه مرکزی است؟ چرا که همانطور که گفته شد هر کدام از این موسسه ها که CB نام دارند، زیر مجموعه ای از AB ها هستند. AB ها هم زیر مجموعه ای از IAF هستند که بخشی از سازمان اصلی ISO هستند. پس کسانی که خواهان صدور گواهی ایزو اصل هستند نیاز است به این مراکز CB مراجعه کنند.

البته پیشنهادات گواهی نامه ها از طرف این مراکز CB به شرکت ها با توجه به نیاز شرکت و فعالیت مد نظر شرکت و مدیران، متفاوت هستند. مثلا اگر قرار است شرکت در مناقصه ها انجام شود و یا نیاز به کارهای بین المللی است، میتوان از CB های کشور های دیگر از جمله آلمان، سوئیس، ایتالیا و… و یا CB های معتبرتری که در داخل ایران است استفاده کنند. این در حالی است که اگر شرکتی کارهای درون کشوری دارد می تواند از صدور گواهی ISO با اعتبار کمتر استفاده کنند که مناسب کارهایشان باشد.

استعلام گواهینامه ایزو با کد رجیستری

یکی دیگر از راه های تشخیص اعتبار مرکز صادر کننده ایزو ، کنترل دارا بودن کد رجیستری این گواهی نامه است که با پرسش از بقیه ی شرکت هایی که گواهینامه ISO را دریافت کرده اند، امکان پذیر است. چرا که این راه مربوط به بعد از گرفتن گواهی می شود. به زبان ساده گواهینامه ایزو باید حاوی کد رجیستر و رهگیری باشد که هر زمان خواهان بررسی مدرک شدید بتوانید به صورت آنلاین، استعلام اعتبار گواهی نامه تان را بگیرید. (برای استعلام اعتبار نیاز است به مراکز اعتبار دهی مثل Certification Body یاAccreditation Body رجوع کنید و کدتان را وارد کنید.)

البته یک راه مشترک نیز وجود دارد که این راه، بررسی مدارک و سوابق مرکز صادر کننده ی گواهینامه ایزو است. مرکز صدور گواهی ایزو باید دارای اعتبار و مجوز از وزارت های مختلف باشد. سابقه کاری طولانی و ثمربخش در این راستا، یا دارا بودن تیم مشاوره و کارشناسی قوی و … نیز برای انتخاب مرکز صادر کننده، از موارد بسیار مهم و دارای اهمیت جهت استعلام است.

مراحل صدور گواهینامه ایزو

پس از اینکه از اعتبار مرکز صدور گواهی نامه ایزو مطمئن شدید، اقدامات لازم برای صدور گواهی نامه ISO را باید انجام داد. برای اینکه مطمئن شوید تمامی اقدامات را انجام دادید اخذ مشاوره از مرکز معتبر، یک راه حلی خوب و عقلانی است. چرا که بارها پیش میاید که فعالیتهایی به امید اخذ مدرک انجام میگیرد، اما متاسفانه فقط اتلاف وقت و هزینه است. به دلیل اینکه اولاً ممکن است هزینه های گزافی بپردازد. سپس بعلت بی دقتی های کوچک، گواهی برای شرکت صادر نشود. دوماً اینکه ممکن است زمان تلف شود.

پس از انجام این کارها و مشاوره ، کارشناسی از مرکز صدور گواهینامه ایزو ، به شرکت شما میاید. چک می کند که همه عوامل رعایت میشود. پس از آن با حل ممیزی ها مرکز صدور گواهینامه ایزو، گواهینامه را صادر می کند. اعتبار این گواهینامه اعتباری سه سال است. در این دوره از طرف همان مرکز ثبت و صدور ایزو ، کارشناسانی برای بررسی می آیند تا مطمئن به اجرای بندهای گواهینامه ایزو شوند.

با توجه به مواردی که گفتیم، صدور گواهی ایزو یکی از سخت ترین مراحل اخذ گواهی ایزو است و باید به آن بسیار دقت کرد.

مراحل اخذ گواهینامه ایزو

بنابراين متقاضيان بايد نوع گواهی مورد نظر را متناسب با زمینه فعالیت شرکت و نیازشان انتخاب کنند. سپس مراجع صدور گواهينامه ISO فرم درخواست ایزو را برای آنها ارسال می کنند. بعد از تاييد درخواست، عملكرد و فرايندهای سازمان بررسی وشناسايی میگردد. مستندات تهیه می گردد و سپس طبق مستندات پیاده سازی صورت میگیرد.

پس از انجام كليه مراحل ، ارزيابی های مجدد و بررسی تمهيدات انجام می گردد. مرجع صدور كارشناسی را تحت عنوان افسر مميزی، جهت بررسی اقدامات و مميزی به مجموعه میفرستد. مميزی صورت ميگيرد. چنانچه حين بازرسی، افسر ممیزی، اشكال عمده ای در نحوه اجرائيات نبیند، گواهينامه ايزو صادر ميگردد. در صورتيكه ايرادی در مستندات اجرایی مشاهده گردد، مميزی به زمان ديگري موكول میشود تا موسسه نسبت به رفع آنها اقدام نمايد.

مراكز مشاوره بسياری در اين زمينه وجود دارند كه می توانند در تمامی مراحل متقاضيان را راهنمايی کنند و ياری دهند. همچنين اين مراكز با استفاده از تجربيات خود، سی دی های حاوی مستندات را تهیه میکنند. در صورت درخواست متقاضی مستندات را در اختيارشان قرار میدهند تا نسبت به انجام آنها اقدامات لازم را مبذول نمايند. با توضيحاتی که بیان کردیم توصيه ميشود موسسات از همان ابتدا با مراكز مشاوره همكاری كنند تا در بهترين شرايط گواهينامه ايزو را اخذ نمايند.

جهت اخذ گواهینامه ایزو ISO کلیک نمایید.

صدور گواهینامه ایزو
ثبت و صدور گواهینامه ایزو و صدور گواهی ایزو معتبر و ارزان و فوری از طریق مراجع معتبر ملی و بین المللی با سیستم کاران

صدور گواهينامه ISO

صدور گواهينامه ISO دغدغه غالب شرکتهای متقاضی ایزو هست. ايزو يک سازمان جهانی است كه اعضای آن نمايندگان كشورهای مختلف ميباشند. فعاليت اين سازمان در خصوص هماهنگی و انتشار قوانين و دستورالعمل هايی است كه باعث بهبود سطح ايمنی و كيفيت كالاها ميشود.

انجمن IAF عضوی از اين مجموعه است كه مسئول معرفی نمايندگان سازمان در كشور های ديگر ميباشد. اين نمايندگان ACCREDITATION BODY نام دارند. وظيفه آنها اعتبار دهی به مراكز صادر كننده گواهينامه های ایزو در هر كشور ميباشد كه به آنها CERTIFICATION BODY يا CB میگویند. در كشور ما يک نماينده (AB) وجود دارد كه NACI نام دارد. اما تعداد CB ها زياد است. برخی از اين CB ها تحت نظارت انجمن IAF مشغول فعاليت هستند. مدارک ارائه شده توسط آنها از اعتبار بالايی برخوردار است و در همه كشورها قابل قبول ميباشد.

در نتيجه مراجع iaf گواهينامه های خود را تنها در صورت پياده سازی صحيح استانداردها اعطاء می نمايند. بهمين جهت مراجع صدور آی ای اف دقت و سخت گيری بسياری در اجرای الزامات از خود نشان ميدهند. اين مسئله باعث افزايش هزينه های دريافت گواهينامه ايزو خواهد شد. مراجعی نيز وجود دارند كه زير نظر انجمن IAF نیستند و بطور جداگانه اقدام به صدور مدارک خود مينمايند. اين امر موجب شده تا سخت گيری چندانی در اجرای مصوبات سيستم های مديريت اعمال نكنند. از اين رو هزينه های پياده سازی استاندارد ها تا حد قابل توجهی كاهش می يابد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص اخذ فوری و ارزان گواهینامه ایزو ، بر روی عنوان صدور فوری و ارزان انواع ایزو کلیک نمایید.

مراجع صدور گواهینامه ایزو معتبر

همانطورکه گفته شد اعتبار گواهينامه هايی که زیر نظر مراجع iaf صادر نمیگردند، پايين هست. این گواهینامه ها تنها در ايران و برخی كشورهای همسايه مورد قبول واقع ميشود. همچنين برای فعاليت هايی مانند صادرات ارزش كاربردی نخواهد داشت. شرکتهایی که دارای گواهینامه ایزو غیر iaf هستند و میخواهند صادرات انجام دهند، ميبايست گواه خود را با پرداخت اختلاف هزينه ها و نيز برقراری صحيح الزامات استاندارد، به گواهی تحت نظارت IAF تغيير دهند. اين در حاليست كه برخی شركتها فقط برای تبليغات مجموعه خود، اقدام به دريافت گواهينامه آيزو مينمايند. بهمين جهت تمايلی به پياده سازی كامل استانداردها نشان نميدهند.

گاهی اوقات پيمانكاران به سمت مراجع غیر IAF روی می آورند. دليل اين امر، شركت در مناقصاتی است كه كارفرمای مناقصه گزار شرط ورود به مناقصه را، اخذ ايزو ها مقرر میکند. از آنجائی كه اخذ گواهینامه ایزو IAF زمانبر هست و ممکن هست متقاضی از مناقصه جا بماند، ناچارا گواهینامه غیر IAF را انتخاب میکند. همچنین برخی شركتها نيز كه تازه تاسيس هستند و قصد ارتقای اعتبار خود را دارند، متقاضیان گواهی ایزو غیر IAF هستند. زیرا با صرف هزینه و زمان کمتری میتوانند گواهی ایزو بگیرند.

جهت آگاهی از گواهینامه‌ های مورد نیاز در مناقصه بر روی عنوان گواهینامه‌ های مورد نیاز در مناقصه کلیک نمایید.

مرکز سیستم کاران بعنوان یک مرکز بزرگ و عام المنفعه آماده خدمات مشاوره رایگان در خصوص ثبت و صدور گواهینامه ایزو معتبر میباشد. جهت اخذ گواهینامه ایزو با ما با شماره 79165-021 تماس حاصل بفرمایید.

سر فصلهای مهم

مطالب مهمی که متقاضیان بدنبال آن هستند.

مطالب فنی و کاربردی مورد نیاز کارشناسان و علاقمندان به ایزو ISO

4 Responses

  1. ما میخوایم گواهینامه ایزو بگیریم و عجله داریم. شما چه مراجعی رو معرفی می کنید. آیا به نظرتون با وجود اینکه ممکنه سالهای بعد صادرات هم داشته باشیم از نوع مراجع IAF گواهینامه بگیریم و یا همین مراجع غیر IAF کارمون رو راه میندازه؟ می تونیم بعدا غیر IAF رو به IAF تبدیل کنیم؟

  2. برای دریافت ایزو 9001 و 14001 و 45001 از مراجع IAF چه اقداماتی باید انجام بدیم؟ ازکجا بفهمیم که گواهینامه ایزو معتبره و از مراجع غیرIAF صادر نشده؟

  3. روند گرفتن گواهی نامه ایزو به چه شکل هست باید چطوری اقدام کنیم؟چقدر زمان میبره که گواهی نامه ایزو بگیریم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینکهای مفید و مرتبط
enemad-logo